1 Comment

Bård Hoksrud og jeg har en ting til felles!! <3

Det er ikke så ofte jeg tenker det, skal jeg innrømme, men akkurat Texburger har jeg et minst like godt forhold til som Bård Hoksrud. Vi hadde base i kjellerstuen vår da vi var ungdommer, gikk med Buffalo-sko, Sefa-bukser og synes SNC var et kult jakkemerke. Vi spleiset på tipakninger med prince mild (40 kr på Video Nova) og spilte musikk fra Napster, og ganske ofte snek vi oss ut. Vi hadde kanskje gjemt noen øl i hagen, enda oftere var det gin eller campari eller noe annet deilig fra et eller annet voksent barskap, blandet med saft. Vi spilte snake på telefonen og sendte våre første sms, avtalte å møte noen gutter på Texburger (ikke «vi» som i Bård Hoksrud og jeg altså, ser at det kan virke sånn, men mener altså «vi» som i «mine venner og jeg»), presset oss ut gjennom de veldig lave vinduene i kjelleren og sprang gjennom hagen for å ikke bli sett. Texburger leverte svære transfett-burgere med masse krydder på pommesfriten og vi sa «eplekake» når vi inhalerte siggen, for å vise at vi røyka på ordentlig. Nå har prince mild blitt til posesnus, Video Nova blitt til Netflix, Napster blitt til Spotify, snake blitt til Candy Crush, sms til imessage og barskapet blitt mitt eget. Men Texburger har evig liv. God helg, folkens!!

Enig med Bård!!
Enig med Bård!!

1 Comment

  1. Jøss som tiden går-og likevel ikke..! Tid er relativt;jeg henger i smsen,synes det er «nytt» med spotify og undrer meg over at jeg ikke forsto at dere snek dere ut av kjellervinduet??

Legg inn en kommentar